Tatuointisalva

 

Sysimaan Tatuointisalva on Suomalainen 100 % luonnontuote.
Se on kehitetty erityisesti nopeuttamaan arpikudoksen paranemista, hillitsemään kutinaa, vähentämään tulehdusriskiä ja auttamaan väriä pysymään paremmin iholla.
Sysimaan Tatuointisalva valmistetaan puhtaista luonnontuotteista ilman keinotekoisia lisäaineita ja se on vaihtoehto synteettisiä aineita sisältäville tuotteille.

Ei sisällä vettä, vaseliinia, eläinrasvoja, keinotekoisia väri-/tuoksuaineita, alkoholia, parabeeneja tai muita synteettisiä säilöntäaineita.

Tatuointisalvassa oleva tuoksu syntyy rosmariinin, laventelin ja teepuun eteeristen öljyjen seoksesta.
Tatuointisalvan kaikki raaka-aineet on valittu huolella niiden parantavien, suojaavien ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi.

 

 

Käyttöohjeet:
Levitä salvaa tarvittaessa ohut kerros uuden tatuoinnin päälle puhtailla käsillä. Älä anna tatuoinnin kuivua paranemisvaiheessa.
Infektioriskin vuoksi vain henkilökohtaiseen käyttöön. Säilytä tuote kansi suljettuna viileässä/huoneenlämmössä valolta suojattuna.
– Sopii herkälle iholle.
– Tatuoinnit paranevat nopeammin jättäen värit kirkkaiksi.
– Hillitsee kutinaa, nopeuttaa arpikudosta paranemaan.
– Pitää ihon kosteana ja kimmoisana.
– Tatuointisalva hoitaa ihoa syvemmältä kuin synteettisiä aineita sisältävät tuotteet, jotka jäävät ihon pinnalle estäen ihoa hengittämästä.

Ainesosat:
oliiviöljy luomu, mehiläisvaha, piharatamo, kehäkukka, mäkikuisma, mesiangervo, puna-apila, pihatähtimö, E-vitamiini, rosmariini uute, tea tree eteerinen öljy, rosmariini eteerinen öljy, laventeli
eteerinen öljy